top of page

REVIEWS

Wat zeggen coachees over WIL?

06 24808012

Claire (37)

"Het loopbaancoachtraject met Willemijn heb ik als heel prettig ervaren. Willemijn is professioneel, toegankelijk, transparant, open en betrokken, met een duidelijke passie voor het coachvak. Het samen geformuleerde coachdoel heeft ze steeds goed voor ogen gehouden. De werkwijze is gestructureerd, maar met alle mogelijkheid om aan te passen ten behoeve van de coachee. Ik vond het fijn dat dit ook regelmatig getoetst werd bij mijzelf. Het traject heeft me goed geholpen, zodat ik nu duidelijk weet waar ik heen wil en hoe ik dat ga bereiken."

EVELINE (39)

"Willemijn is heel prettig om bij te zijn. Ze straalt rust uit. Ze luistert goed en kan goed de essentie uit een gesprek filteren en samenvatten. Willemijn is een warm persoon en toont oprechte interesse. Ze is tijdens de hele sessie vol aandacht. Ik vind de concrete en praktische methodiek zeer prettig. Je kunt er letterlijk direct mee aan de slag. De sessies leidden tot een out of the box gedachtengang. Hierdoor ontstond het inzicht dat mijn creatieve uitlaatklep in een totaal andere hoek zat dan ikzelf in gedachten had. Ik start binnenkort met een opleiding naast mijn baan."

FRED (49)

"Ik heb een coaching traject bij Willemijn gedaan toen zij nog in opleiding was. Ik worstelde met enige obstakels die mij belemmerden om de volgende stap in mijn leven te zetten. Het lukte me niet om deze uit de weg te ruimen. Ook kon ik niet helder krijgen wat de oorsprong hiervan was. Ik hoopte dat Willemijn mij enige handvatten zou kunnen geven die mij op weg zouden helpen om de obstakels uit de weg te ruimen en de vraag naar de oorzaken hiervan te beantwoorden. Dit zodat ik mijn leven verder zonder deze obstakels zou kunnen leven.

 

Het coaching traject heeft mij echter veel meer gebracht dan deze handvatten. Met de hulp van Willemijn heb ik ontdekt dat de obstakels een veel diepere oorzaak hebben. Willemijn heeft me laten ontdekken welke onderliggende problemen de obstakels bij mij veroorzaakten, waarom deze onderliggende problemen bij mij ontstaan zijn en wat ik kan doen om deze op te lossen.

 

Ik heb dan ook niet alleen de obstakels uit de weg kunnen ruimen. Ik ben ook intensief met de onderliggende problemen aan de slag gegaan. Het coaching traject heeft hiermee echt mijn leven veranderd.

 

Ik heb hierbij Willemijn leren kennen als een warme persoonlijkheid die werkelijk om het welzijn van haar cliënten geeft. Het traject was heel sterk op mijn behoeften afgestemd. Ik heb dan zelf ook een grote invloed gehad op de onderwerpen die we tijdens de sessies hebben behandeld."

SAMANTHA (42)

"Direct had ik vertrouwen in Willemijn. Ze heeft een rust over zich wat erg prettig is. Tegelijkertijd is ze serieus met haar vak bezig, luistert ze enorm goed, anticipeert ze hier erg goed op en is er ook ruimte voor humor en een persoonlijke noot. Willemijn helpt je echt een stap verder op een manier die aansluit bij jou als persoon. Het is toegepast. Geen programma met vaste stappen. Ik ben erg blij met deze persoonlijke methode. Zo konden we per keer bekijken waar ik sta en daarop de sessie aanpassen. Er zijn daardoor hele mooie dingen uit gekomen en heb ik zeer waardevolle inzichten gekregen."

bottom of page