WERKWIJZE

HET COACHTRAJECT

We beginnen eerst met een gratis en vrijblijvend intakegesprek waarin we elkaar leren kennen en jouw coachdoel bepalen. We onderzoeken wat jij graag zou willen bereiken in het coachtraject. Vervolgens werken we in een traject op maat van gemiddeld 5 tot 7 sessies toe naar jouw doel. Ik werk met professionele coaching tools & technieken waaronder ACT, NLP, Systemisch Werk, Transactionele Analyse en Voice Dialogue.

 

Mijn coachtrajecten zijn concreet, doelgericht en persoonlijk en duren nooit langer dan nodig. 

LOCATIE

Mijn praktijk bevindt zich in Bussum, op loopafstand van station Naarden-Bussum en is makkelijk met de auto bereikbaar. De coachingstrajecten kunnen zowel online als face to face plaatsvinden. Dit is afhankelijk van jouw wensen en reisafstand naar Bussum. 

VERGOEDING 

Opleidings- of persoonlijk ontwikkelbudget: (bijna) iedere werkgever heeft budget beschikbaar voor de ontwikkeling van medewerkers. Als medewerker kun je aanspraak maken op dit ontwikkelbudget en dit besteden aan coaching, training of opleidingen. Vraag je werkgever of hij wil investeren in jouw groei. Heb je hier hulp bij nodig? Ik help je graag.

Belastingaftrek: Als particulier kun je loopbaancoaching of outplacement begeleiding (incl. BTW) als scholingskosten aftrekken, mits het doel ervan is het verkrijgen van een (nieuwe) baan of het behouden van je huidige baan. Er is een drempel van 250,- euro. Bijna alle kosten voor loopbaancoaching of outplacement zijn aftrekbaar, alleen reiskosten niet. Vraag de belastingdienst of je belastingconsulent om advies. Deze regeling geldt tot en met 2021.

TARIEVEN

Onderstaande tarieven zijn per sessie van gemiddeld een uur tot 1,5 uur. Voor particulieren en ZZP'ers hanteer ik een kortingstarief. Het intakegesprek is altijd gratis. 

Bedrijven 

Een coachsessie kost 148,- euro (excl. btw)

ZZP'ers

Een coachsessie kost 108,- euro (excl. btw)

Particulier 

Een coachsessie kost 108,- euro (incl. btw) 

CONTACT WIL COACHING

Telefoon

06 24808012

Social Media

Willemijn van Ballegoijen de Jong

Email

  • LinkedIn
  • Instagram
Bedankt voor je bericht, ik neem zo snel mogelijk contact me je op!